Reef Central Online Community

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community > Sponsor Forums > EcoTech Marine
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read

Notices

User Tag List

Reply
Thread Tools
Old 07/16/2018, 01:43 AM   #1
keepLearning
Registered Member
 
keepLearning's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Near Cypress College
Posts: 1,586
ReefLink keep losing Wifi connection

Hi,

I switched to a newer router 2 weeks ago. The SSID and WIFI are setup identical to the old router (on the 2.4GHz). The new router has 2.4 and 5.8GHz support.
I notice the ReefLink keep losing Wifi connection after 1-2 days (Instead of blue solid LED ring, it shows tri-color LED ring). A power cycle always fixes the issue until the next 24-48 hours later.

Is this a symptom of the RF module is about to go? I did Firmware upgrade but the versions after the upgrade are the same as before

Board Version : 1.0
BootLoader Version : 1.0.11
OS Version : 1.7.69
RF Version : 1.2

Thank you


keepLearning is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 10:10 PM.


TapaTalk Enabled

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef CentralTM Reef Central, LLC. Copyright 1999-2014
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.3.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.