Reef Central Online Community

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community > General Interest Forums > Advanced Topics
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read

Notices

Reply
Thread Tools
Old Today, 07:00 PM   #9726
jalisco
Registered Member
 
jalisco's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: North Bay Area, Peoples Republic of Kalifornia
Posts: 330
Quote:
Originally Posted by jalisco View Post
Hi Floyed,

I put your Rev 3 L2 on my aquarium 6 months ago and connot get it to take off.
45gal DT
20gal Sump
2.5 liters Siporax
Radion XR30 Pro (haven't turned on to let ATS get going)
Open flow minimum real reaf rock
1 cube per day
Yasha Goby
Helfrichi Fire Fire
Tanaka Possum Wrasse
2ea. Scarlet hermits
2ea. Dwarf Blue Leg hermits
1ea. Pom Pom crab
1ea. Randalli Pistol shrimp

Having trouble loading files right now. I'll try again shortly.
The first photo is three months ago at 18hrs a day with the lights in the factory delivered setting. The photo is a litter greener than in person where it is more of a dead yellow/grey color. After that photo I changed the lights to 12hrs on 12 off per a recommendation you made to someone else.

The next three photos are after a few months of 12 on 12 off and about a half cube per day. in the third picture I'm trying to show how mealy the algae is when I scrape it in case that tells you something.

The flow rate is about 240gph (based on holding tubing at L2's inlet level and filling a graduated bucket to 2.5 gallons and doing the math). I tried turning the Radion on and it grew the same yellow/grey algae on the DT glass with in a week or two.

More light? Less light? More food?

Thanks for any help.


Attached Images
File Type: jpg ta.JPG (33.1 KB, 1 views)
File Type: jpg tb.JPG (35.0 KB, 1 views)
File Type: jpg tc.JPG (42.0 KB, 0 views)
File Type: jpg t4.JPG (29.0 KB, 0 views)
jalisco is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
algae scrubber/heavy metals charles matthews Randy Holmes-Farley 6 11/03/2016 08:32 PM
xenia scrubber instead of algae scrubber? dolt SPS Keepers 40 04/07/2011 11:34 AM
Try again: Is anybody running an algae scrubber as primary filter. Frick-n-Frags Reef Discussion 166 08/03/2008 03:58 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:08 PM.


TapaTalk Enabled

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2017 Axivo Inc.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef CentralTM Reef Central, LLC. Copyright 1999-2014